Game of Thrones'un Son Sezonu Çok Üzücü Olacakmış

Biz demiyoruz, Missandei'nin kendisi öyle dedi.

 Game of Thrones'ın yıldız oyuncuları arasında sayabileceğimiz Nathalie Emmanuel (Missandei) ağzından ufak bir detay kaçırdı. Aslında kaçırdı demeyelim zira gayet kasıtlı söylemiş gibi gözüküyor. Game of Thrones'un son sezonunda bizi bir sürü üzücü detay bekliyormuş ve sevdiğimiz pek çok karakterin hikayesinin sonu da mutlu bitmeyecekmiş.

Eh büyük bir savaş ve acıması olmayan bir düşmanla karşı karşıyayken mutlu detayların olmasını beklemek komik olurdu, hele ki GoT gibi bir diziden... Hindustan Times'a konuşan Emmanuel "Hikayeleri son bulmamış, sona yaklaşmamış daha bir sürü karakter var. Bu sezon izleyiciler için inanılmaz derecede tatmin edici olacak. Heyecan verici ve kalp kırıklıklarıyla, hüzünle dolu bir sezon bizi bekliyor." dedi. Başarılı oyuncu aynı zamanda "Finali izlediklerinde milletin aklı uçacak." dedi.

Game of Thrones'un sekizinci sezonu aynı zamanda çekim süresi en uzun olan sezon olarak karşımıza çıkıyor. Umarım dizinin final sezonu da bu beklentinin hakkını verir sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum