For Honor'un Başlangıç Sürümü Steam'de Bir Hafta Boyunca Ücretsiz

Marching Fire güncellemesi ile birlikte Arcade Modu geliyor!

 Ubisoft'un Gamescom 2018 kapsamında yaptığı duyurular arasında For Honor'dan da güzel haberler var. Oyun Steam'de 22-27 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olacak ve bu süreçte oyunu kütüphanenize eklerseniz oyunun Başlangıç Sürümü tamamen sizin olacak. Yani bu bir haftalık süre sona erdiğinde de oyuna sahip olacaksınız.

Xbox One kullanıcılarının da yüzünü güldürelim zira For Honor 22 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında Xbox Games With Gold içerisinde yer alıyor, yani bu süre boyunca oynaması ücretsiz olacak. Ubisoft, For Honor'un çok oyunculu yönüne ağırlık verse de aynı zamanda oyunun birkaç saat süren bir hikaye modu olduğunu da hatırlatayım sevgili Oyungezerler.

MARCHING FIRE GÜNCELLEMESİ

Fransa merkezli oyun yapımcısı aynı zamanda For Honor'un şu ana kadarki en büyük güncellemesi ve genişleme paketi olan Marching Fire hakkında da yeni bilgiler paylaştı. Bu güncellemeyle birlikte oyuna Arcade Modu eklenecek. Bu modda oyuncular yapay zekaya karşı rastgele PvE savaş senaryolarına atılacaklar. Mücadele her seviyede biraz daha zorlaşacak ve buna göre de ödüller olacak tabii. Arcade modunu ister tek başımıza, ister co-op olarak oynayabileceğiz. Eşyalarımızın seviyesine göre (Common, Rare, Heroic, Epic ve Legendary) zorluk ayarlarını birini seçme şansımız olacak, ancak istersek zoru denemek için kendi eşya seviyemizin çok üstü bir zorluk seviyesini de deneyebileceğiz.

4 Eylül'de ön siparişe açılacak olan Marching Fire genişleme paketi 16 Ekim'deyse oyuncularla buluşacak. For Honor PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapmıştı.

Oyunun Steam Sayfası'na buradan erişebilirsiniz sevgili Oyungezerler. Biz haberi yayımladığımızda kampanya henüz başlamamıştı, ancak Ubisoft resmi internet sitesinden duyuruyu yaptığı için ücretsiz olacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum