BioWare, Anthem'in Eski RYO'larının Evrimleşmiş Hali Olduğunu Söylüyor

İnanalım bari

BioWare'in rol yapma oyunlarını sevenler olarak Anthem konusunda kafamızın karışık olması gayet doğal. BioWare de her fırsatta Anthem ile ilgili demeçler vererek özellikle de firmanın tek kişilik oyunlarının hastası olan oyuncular içlerini ferahlatmaya çalışıyor. Anthem'in oyun direktörü Jon Warner da bu isimlerden biri.

Warner, Anthem de göreceğimiz değişikliklerin firmanın bugüne kadarki oyunlarında gördüğümüz özelliklerin evrimleşmiş hali olacağını iddia ediyor.

"Baldur's Gate'ten Neverwinter'a, Jade Empire'dan Knights of the Old Republic'e, Mass Effect'ten Dragon Age'e kadar geniş bir yelpazedeki BioWare oyunlarına bakarsanız, bu oyunların daima tekniğimizi hikaye anlatımımızı evrimleştirmek üzerine kurulu olduğunu göreceksiniz. Bu yönden baktığımızda Anthem de ayrı bir çizgide durmuyor, o da tekniğimizin ve tarzımızın süregelen evriminin bir örneği olacak. Oyuncular Anthem'i oynamaya başladıklarında karşılarında son derece iyi biçimde tasarlanmış bir oyun dünyası ve daha yakından tanımak isteyecekeri zengin karakterler bulacaklar. Kendi hikayenizin kahramanı olacaksınız ki zaten bir BioWare deneyiminin özü ve ruhu da bu."

Warner ayrıca Anthem'deki başlıca prensiplerinden birinin de oyunculara karşı cömert olmak olduğunu, oyuncuların Anthem dünyasında harcadıkları zaman ve paradan asla pişmanlık duymamalarını istediklerini söylüyor. Eğer özellikle de işin rol yapma yönüyle ilgili verdikleri sözleri tutarlarsa zaten oyuncuların pişman olacağını sanmıyorum, ama ikinci bir Mass Effect: Andromeda vakasının altından kalkmak da pek mümkün olmayabilir.

PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak olan Anthem'in çıkış tarihi 22 Şubat 2019.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum