Haftanın HTC Vive Güncellemeleri

Bu hafta HTV Vive Steam'de yeni şeyler yayınladı.

Yayınlanan içeriklerde en dikkay çeken VR korku kitabı The Last Soul. Paranormal Activity olay kurgusu ile korkunun derinliklerine indiğimiz oyunda atmosfer ve içinde bulunduğumuz evden yeri geldiğinde kaçmak için kendimizi zor tutacağız.

Diğer göze çarpan haftanın oyunları ise şu şekilde;

1-War of Castle
VR MOBA türünde olan bu oyunda düşman kuvvetlere karşı koyarak oyunu kazanmaya çalışıyoruz. Tüm savaşı kale içerisinde gerçekleştiriyoruz. Çevre ile etkileşim pek söz konusu değil.

2-VR Sports
Wii Sports temasını VR'a taşıyan oyunda Basketbol, Beyzbol, Okçuluk, Bowling, Futbol, Box gibi bir çok spor türü yer alıyor.

3-Carlos III Spain and the Antiquity
Bu uygulamada ise III.Charles'in, Avrupa ve Amerika'da edindiği bilgileri yayarak, Herculaneum ve Pompeii antik kentlerini kazılar sırasında keşfini anlatıyor. Güzel sanatlar ve tarih meraklıları için şiddetle tavsiye ediliyor.

Carlos III y la difusión VR

4-The Ancient Remains
Oyun henüz erken erişim aşamasında ve sadece 10 dakikalık  bir oynanış süresi sunuyor. Ancak, güçlü mekanik temellerinin temelini atıyor. Oyun içerisinde kayıp işaret ve hazineler bizi bekliyor...

5-Super VR Trainer
Bu uygulama ile birlikte mini oyun koleksiyonumuza kavuşmuş oluşuyoruz. Ama bu sefer hepsi spor oyunu değil. İçinde bulmaca, skeletlere karşı hayatta kalma macerası, zombi vurmaca gibi bir çok oyun yer alıyor.

6-Constricted VR
Bir başka odadan kaçış oyunu daha bizlerle. Yavaş adımlar, atmosferik ortamlar ile korkuyu VR'lıyoruz.

7-Passengers
Avalon uzay gemisinde macera bizi bekliyor. Chris Pratt, filmdeki diyalogları dahi kaydedip oyuna eklemiş durumda. Oyun içerisindeki bulmacalar biraz sıkıcı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum