Hearthstone: Knights of the Frozen Throne Ağustosta Geliyor

Nihayet Northrend'e gidiyoruz!

Piyasadaki en sağlam online kart oyunu olarak kabul edilen Hearthstone'un bu yıl çıkacak olan ikinci ek paketinin adı belli oldu. Knights of the Frozen Throne ile Northrend'e, Lich King'in kalesine gidiyoruz!

Öncelikle habere geçmeden belirtelim, hepimizin hero olarak beklediği Death Knight ne yazık ki gelmiyor. Onun yerine oyunda yer alan 9 kahraman ölüyor! Evet, doğru duydunuz. Ice Crown Citidal'e girerken oynadığımız kahramanlar ölüyor ve Death Knight olarak kalkıyorlar. Bu da yeni eklenen oyun mekaniklerinden Hero Card olarak oyunda yer alıyor. Tıpkı daha önce yayımlanan maceralar gibi Ice Crown Citidel oyunculara görev olarak çıkacak. Tamamen bedava olan bu görevler sonucunda bir tane Legendary Hero Card'a ve 3 adet Knights of the Frozen Throne kart paketine sahip olacağız. Açıklanan 135 yeni kart ise para ile satılacak. 

Hero Card'lar ile birer Death Knight'a dönüşen kahramanlarımızın özellikleri de değişecek. An itibari ile açıklanan tek sınıf Hunter ve Rexxar. Rexxar'ın yeni gücü, kartı oynadıktan sonra 5 zırh kazanması ve oynandığı anda bütün düşman minyonlarına 2 hasar vermesi. Değişen Hero Power'ı sayesinde oyunda yer alan "beast" kartlarından iki tanesinin özelliklerini birleştirerek yeni bir beast yaratması. 2 manaya oldukça sağlam bir kart elde edebiliyoruz. Ya da oldukça komik bir kart. Tamamen şansa bağlı. Zaten söz konusu Hearthstone olduğunda yetenek kadar şansın da önemi oldukça dikkat çekiyor.

Önümüzdeki Ağustos ayında çıkacak olan ek paketin kartlarının açıklanmaya başlayacağı tarih ise 24 Temmuz. Önümüzde neredeyse 20 günlük bir teori kasma ve hayal kurma süreci var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum