Heroes of the Storm Hediye Yağmuru Başlıyor

Koş vatandaş bu kampanya kaçmaz!

Kaçıranlar varsa tekrar hatırlatalım; BlizzCon 2016 esnasında Blizzard Heroes of the Storm ile alakalı harika bir kampanya duyurdu.

Bugün gelecek yama ile aktif olacak etkinlik sayesinde sadece HotS oynayarak Overwatch ve Heroes of the Storm'a özel hediyeler kazanabileceksiniz. Nexus Challange adı verilen etkinlik sayesinde Heroes of the Storm oynayarak Overwatch'un popüler karakterlerinden Genji'nin Oni Genji kostümüne sahip olabileceksiniz.

İyi haber şu ki eğer Overwatch'u konsoldan oynuyorsanız da Nexus Challange'ye katılabiliyorsunuz. Battlenet hesabınızın PC'de kullandığınız hesabınız ile bir olması şartı ile. Yani konsolda Oni Genji kostümü istiyorsanız bir PC'den Heroes of the Storm oynamanız şart. Evet kulağa zor geliyor ama en azından bu kapı halen açık.

Nexus Challange detayları şöyle;

Eğer bir ya da daha fazla arkadaşınız ile Heroes of the Storm'da 15 maç yaparsanız Overwatch Genji karakteri için Oni Genji kostümü, profil resmi ve spreyi kazanacaksınız. Aynı zamanda Heroes of the Storm'da ücretsiz olarak Zarya'ya sahip olacak ve Oni Genji portre resmini kullanabileceksiniz.

Eğer hızınızı alamayıp "Ben 15 maç daha atarım!" diyorsanız dört adet Heroes of the Storm kahramanına ücretsiz sahip olacaksınız ki nereden baksanız 40 avro ediyorlar. Auriel, Li-Ming, Greymane ve Kerrigan anında koleksiyonunuza katılacak. Bitti mi? Bitmedi! Ayrıca gayet havalı Orochi Hovercycle bineği ve 30 günlük Stimpack'i de ücretsiz cebe indireceksiniz. Normalde Stimpack'ler para ile satılan (9.99 avro) ve sahip olduğunuz sürece kazandığınız altını ve tecrübeyi arttıran bir bonus.

Custom game, Brawl, training mode, tutorial ve try mode haricinde yaptığınız bütün maçlar etkinlik kapsamına giriyor.

Etkinlik 4 Ocak'ta bitecek. Her gün bir maç atsanız rahatlıkla bitirebileceğiniz bu çok avantajlı kampanyayı kaçırmayın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum