Heroes of the Storm'a Ait Ayrıntılar ve Muhteşem Videolar Yayınlandı! Ayrıca Beta Kayıtları Açıldı!

Diablo'ya nükleerle saldırmak

Blizzard'ın Warcraft, Starcraft ve Diablo evrenlerinden karakterlerini kapıştıracağımız ücretsiz MOBA'sı Heroes of the Storm, BlizzCon'da her şeyiyle görücüye çıktı.

Oyun diğer MOBA'lardan daha hızlı bir yapıda olacak. Maç süresinin 20 dakika olması hedefleniyor.

Karakterler özelleştirilebilir olacak. Belli yeteneklere sahip olacaklar ama seviye atladıkça çeşitli yetenekler arasından seçim yapabilecekler. Örneğin bir destek karakteri olan Uther ister tam bir iyileştirici ister tam bir DPS olabilecek. Heroic Ability ismindei özel yeteneklerde de çeşitlilikler olacak. Örneğin Arthas dev bir buz wrym'i olan Sindragosa'yı çağırabilecek ya da yerden düşmanın etrafını sarabilen bir undead birliği çıkarabilecek.

Oyunda çeşitli savaş alanları olacak ve her bir savaş alanının, savaşın gidişatını değiştirebilecek sırları olacak. Örneğin Blackheart's Bay haritasının ortasında bir korsan gemisi bulunacak ve savaş alanının iki tarafında da periyodik olarak altın spawn olacak. Bu altınları toplayabilir ya da düşmandan çalarak Blackheart'a sunabileceksiniz. Blackheart'a yeterince altın sunarsanız gemisinin toplarıyla düşman binalarına ağır hasar verecek.

Birçok savaş alanında kale gibi özel yapılar bulunacak. İki tarafın üssünün arasında olan bu yapılar hem savunma hem iyileşme olanakları verecek.

Oyunun gösterilen demosunda 18 kahraman bulunuyordu. Oyunun ilk çıkacak versiyonundaki sayının da bu olma ihtimali yüksek. Ancak zamanla karakter sayısı artacak.

DPS, Tank ve Support gibi klasik kahraman rollerinin yanı sıra Siege ve Commander gibi belli konularda özelleşmiş kahraman tipleri de bulunacak.

Oyunun ödeme yöntemi hakkında ayrıntı verilmedi. Ama bütün kahramanların yalnızca oyunu oynayarak açılabilir olduğu biliniyor.

Ve son olarak, video ve galeriye geçmeden önce, oyunun beta kayıtlarının açıldığı haberini vermekten mutluluk duyuyorum. Şuradan kayıt yaptırabilirsiniz.

 

Heroes of the Storm'un gaza getirici harika sinematik videosu şu şekilde (Starcraft'a biraz kıyak geçilmiş videoda yalnız):

 

Oyunun oynanış videosu da yayınlandı. Kendisini aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

Aşağıdan da oyunun yayınlanan görsellerine göz atabilirsiniz:

heroes-of-the-storm-big2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum