Hindistan'dan İlk VR Filmi Geliyor

Hint film yapımcıları VR'ı keşfetmeye başladı

Hindistan, teknoloji ürünleri ve akıllı telefon teknolojisi için en büyük gelişmekte olan pazarlardan birisi. Hindistan ayrıca gelişen yaratıcı bir film endüstrisine de sahip. Bu nedenle, bazı girişimci film yapımcılarının Hindistan'ın ilk kısa sanal gerçeklik filmini yapmak için bu ikisini birleştirmeyi seçmeleri şaşırtıcı bir gelişme değil.

Yaratıcı ekip, 12 dakikalık kısa VR korku filmi Crackle'ın Hindistan'dan çıkacak ilk kısa VR korku filmi olduğuna inanıyor. Crackle, kısa filmi yaratma konusundaki deneyimlerini Hindustan Times'a anlatan Eddie Avil ve Ashley Rodrigues tarafından geliştirildi.

Avil ve Rodrigues röportajda, ikisininde hem ses mühendisliği hem de ses üretimi geçmişlerinin olduğunu, daha önceden müzik videoları yaptıklarını belirtiyorlar.

Crackle'ın hikayesi gayet basit; Bir partide beş arkadaş ruh çağırmaya karar veriyor ve izleyici deneyimin ortasındayken işler karanlık ve korkunç bir hale dönüyor.

Crackle'ın çıkış tarihi henüz belli değil, ancak ekip, Google Cardboard ve Samsung Gear VR gibi çoğu mobil VR cihazında görüntülenmesi için kısa videoyu YouTube 360'da yayınlamayı planlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum