Hızlı ve Öfkeli 9'un Vizyon Tarihi Ertelendi

Hızlı ve Öfkeli 10'un vizyon tarihi de değişebilir.

 Universal Stüdyoları'nın para basan film serisi Hızlı ve Öfkeli'nin 2019'da çıkması gereken filminin vizyon tarihi ertelendi. Hızlı ve Öfkeli 9'un normalde 19 Nisan 2019'da vizyona girmesi gerekiyordu, ancak IGN'de çıkan bir habere göre filmin çıkış tarihi 10 Nisan 2020'ye ertelendi.

Bununla birlikte 10. filmden herhangi bir haber alınamadı. Serinin son filmi olması beklenen Hızlı ve Öfkeli 10'un vizyon tarihi 2 nisan 2021 olarak belirlenmişti. Ancak 9'un ertelenmesiyle birlikte bu filmin vizyon tarihi de değişebilir. IGN, Universal Stüdyoları'na ulaşmak ve konu ile ilgili bilgi edinmek istemiş, ancak stüdyo soruları yanıtlamamış.  

> Bir Sonraki Hızlı ve Öfkeli Uzayda Geçebilir

Serinin sekizinci filmi The Fate of the Furious, bu yıl vizyona girmişti ve dünya çapında 1 milyar doları geçen box office sonuçlarına ulaştı. Belli ki insanlar hızlı arabaları ve mantık dışı olayları izlemeyi gerçekten de seviyor. Herkesin zevki başka diyerek serinin kalitesi hakkında yorum yapmaktan kaçınıyorum sevgili Oyungezerler :). 

Serinin geleceğiyle ilgili oyuncular arasında da sıkıntılar olduğuna dair haberler çıkmıştı aslında. Vin Diesel ve Dwaye "The Rock" Johson arasında tartışmalar çıktığı söylenmişti. Ancak ikilinin arasının düzeldiği ve yeni film için çalışmalara başlandığı da dönen dedikodular arasında. Ana seri bitse de Universal Stüdyoları bu formatın ve karakterlerin ekmeğini yemeye devam etmek istiyor. The Rock ve Jason Statham'ın karakterleriyle spin-off filmler çekmeyi planlıyorlar. 

Filmlerin baş yapımcılarından Neal Mortiz, Hızlı ve Öfkeli filmlerini 10. hikaye ile noktalamak istediklerini söylemişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum