Hogwarts Legacy'yi Beklemekten Bıkan Oyuncular, Kendi Oyunlarını Yaptı

Sonuca şaşıracaksınız

The Sims 4'e gönül vermiş oyuncular Arnie's Workshop isimli YouTube kanalını tanıyacaktır. Brookheights ve Farmland gibi devasa modların yapımcısı olan bu dostumuz, ilginç bir işe daha imza attı. Arnie'nin yeni projesi, Hogwarts Legacy'yi beklemekte olan oyuncuların hoşuna gidecek.

Önümüzdeki yıla ertelenen projeyi hepimiz heyecanla bekliyoruz. The Sims 4 kariyerinden uzaklaşan Arnie, adını "Henwards Legacy" koyduğu bu projenin detaylarını kendi YouTube hesabı üzerinden paylaşmış. Bu oyunu tamamen Unity üzerinden tasarlamış dostumuz.

Hogwarts Kalesi gibi dosyaları direkt olarak Unity kütüphanesinden alan Arnie, kendi tasarladığı büyüleri de oyuna eklemeyi unutmamış. Sonuçta büyücülük okulunda büyü yapamamak tat kaçırırdı...

Tabii ki oyuna eklenen büyüler de tanıdığımız büyülerin değiştirilmiş hali. Örneğin Hengardium Chickosa büyüsü ile çeşitli objeleri tavuğa dönüştürebiliyorsunuz. Abracadavra ile ise bu tavukları yakalayabileceksiniz.

Elbette şimdilik bu oyunu oynama şansınız yok. Arnie, Henwards Legacy'yi oyun geliştirmek isteyenlere özel bir video serisine çevirmeyi amaçlıyor. Yine de projeyi takipte kalacağı elbette.

YORUMLAR
biwaly
27 Eylül 2022 11:12

Bu ne ya. Açar Garry's Mod'daki Harry Potter serverlarına girerim daha iyi.

Parolamı Unuttum