Horizon: Zero Dawn'a Yeni Fotoğraf Özellikleri Geliyor

Aloy'la fotoğraf keyfi

Horizon: Zero Dawn'ın kuvvetli görselleri eşliğinde fotoğraf çekmek zaten keyifli bir şeydi, Guerilla Games ise yayınlayacağı yeni yama ile fotoğraf moduna yeni özellikler kazandıracağını duyurdu.

Yeni yama ile fotoğraf moduna üç yeni filtre eklenecek, çektiğimiz fotoğraflara "Greetings From" ibaresini ekleyebileceğiz (bir nevi kartpostal yapmış oluyoruz yani), Aloy için farklı pozlar seçebileceğiz, yüz ifadesini değiştirebileceğiz ve belki de en önemlisi artık Aloy'un da kameraya bakmasını sağlayabileceğiz. Tabi bu oyunda selfie çekebileceğimiz anlamına gelmiyor, World of Warcraft örneğinde olduğu gibi kolumuzu uzatıp kendimizi çekemeyeceğiz yani. Ama bana gidişat da o yönde gibi geldi.

Gelecek hafta yayınlanması planlanan yama oyuna sadece yeni fotoğraf seçenekleri eklemekle kalmayacak, onlarca hata düzeltmesinin yanı sıra oyunculara kolaylık sağlayacak bazı özellikler de ekleyecek. Bunlar arasında kamera/nişan hassasiyetini ayarlayabilmek için kaydırma çubuğu, Witcher'da olduğu gibi haritadaki ikonları filtreleme özelliği, HUD üzerinde değişiklikler yapabilme yeteneği gibi yenilikler de mevcut.

Aşağıda oyunun fotoğraf moduyla çekilmiş birkaç resmi görebilirsiniz, gerçekten göz alıcı gözükmüyorlar mı sizce de?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum