Hot Wheels Unleashed'in Devam Oyunu Yolda!

İlk oyunu bitirmenin tam sırası

Son yıllarda oynadığım en keyifli arcade yarış oyunlarından biri olan Hot Wheels Unleashed, devam oyununa kavuşmaya hazırlanıyor. Xbox Game Pass kütüphanesinde bulunan ilk oyunu henüz deneyim etmediyseniz, 19 Ekim 2023'e kadar bu mini modelleri yarıştırabilirsiniz.

Devam oyununda 130'dan fazla araç ile karşımıza çıkacak Hot Wheels Unleashed, ilk kez motosiklet ve ATV'ler ile de karşımıza çıkacak. Bol bol özelleştirme seçeneği ve bu seçenekleri arkadaşlarınızla paylaşabilme özelliği de yeni oyun ile birlikte tadını çıkarabileceğimiz detaylardan olacak.

Tam adı Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged olacak yeni oyun, iki yeni araç özelliği ile gelecek. Bunlardan ilkinde aracınızı sağa ya da sola hızlıca kaydırarak rakiplerinize saldırma imkanı bulacaksınız. Diğer özelliğiniz ise zıplayarak hem bu saldırılardan kaçmayı hem de rampalarda daha yükseğe uçmanızı sağlıyor.

Merakla beklediğim bir diğer yenilik ise "hikaye odaklı" singleplayer modu. İlk oyunda "City" adı verilen modda, belirlenen haritalar ve görevler üzerinden devam edebiliyordunuz. Yeni oyunun bu hikaye odaklı yapısı ise şimdiden merak uyandırmış durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum