House Of The Dragon Dizisinden İlk Fotoğraflar Yayınlandı

Bonus: Karakter açıklamaları

Game of Thrones dizisinin öncesini anlatacak olan House of the Dragon dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. HBO, dizi setinden yayınladığı yeni fotoğraflarla birlikte karakterlere de açıklık getirdi. Orijinal dizinin üç yüz sene öncesinde geçecek olan dizide Targaryen Ailesi ve Ejderhaların Dansı isimli iç savaşın derinliklerine ineceğiz. Diziden yayınlanan fotoğraflar ve açıklamaları şu şekilde;

  • Princess Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy): Kralın ilk doğan çocuğu ve safkan bir Valyrian. Bir ejder binicisi olan Rhaenyra için çok sayıda insan her şeye sahip olduğunu söyleyebilir, ancak o bir erkek olarak doğmadı.
  • Prince Daemon Targaryen (Matt Smith): Kral Viserys'in küçük kardeşi ve tahtın varisi olan Daemon gözüpek bir savaşçı ve bir ejder binici. Daemon saf ejder kanını gösteriyor. Ancak deniyor ki; ne zaman bir Targaryen doğarsa, tanrı havaya bir bozuk para atarmış...

  • Lord Corlys Velaryon, “The Sea Snake (Steve Toussaint): Vlaryon Hanedanlğının lordu, en az Targaryen Hanedanlığı kadar eski Valyrian soyundan geliyor. Sea Snake olarak bilinen Corlys, Westerlos'un tarihinde büyük bir maceracı olarak ün saldı. Lord Corlys kendisine oldukça güçlü bir hanedanlık kurdu ve her geçen gün Lannisterlara nazaran daha da zenginleşiyor. Dünyanın en iyi donanmasına sahip olduğunu iddia etmekten de kaçınmıyor.

  • Alicent Hightower (Olivia Cooke): Otto Hightower'ın kızı olan Alicent'ın babası aynı zamanda kralın sağ kolu konumunda. Yedi Krallık içerisindeki en güzel kadın olarak da bilinen Bayan Hightower Red Keep'te krala yakın olarak onun en güvendiği insanlardan biri olarak yetiştirildi. Hem politik hem de güzellik anlamında kendine has bir tavrı var.
  • Otto Hightower (Rhys Iıfans): Kralın sağ kolu olarak da bilinen Ser Otto'nun sadakati ve inançlı davranışları ona ve kralının diyarlarına çokça hizmet etti. Kralın eli olarak diyarın en büyük tehditi olan kralın kardeşi Daemon'u ve onun taht sırasındaki pozisyonunu görüyor. 

HBO'nun bu şekilde bir karakter tanıtımı yapması epey güzel oldu. Ancak özellikle Corlys Velaryon seçimi için internette büyük bir tartışma alevlenmeye başlamış durumda. Dizi güzel olduğu sürece bu tartışmalar bir noktadan sonra yerini övgü cümlelerine bırakacaktır. 2022 yılında HBO Max ile birlikte televizyon üzerinden de yayınlanacak olan House of the Dragon'dan artık bir fragman da bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum