HTC Vive Kablolardan Kurtuluyor Mu?

İşte beklenen haber mi?

HTC Vive kullandıysanız, sizin de en memnun kalmadığınız ekipmanlardan birinin kafanızdan ayaklarınıza süzülen kalın kablonun olduğunu tahmin ediyoruz. HTC Vive gibi sanal gerçekliğin en iyi gözlüklerinden birini sürekli ayaklarınıza takılan ve düşme korkusu yaratan kablo ile kullanmak en can sıkan durumlardan biriydi.

Geçen günlerde sizlerle paylaştığımız haberimizde HTC’nin, Vive’a yapacağı güncelleme ile kablonun inceleceğini aktarmıştık. Ancak Quark VR isimli sanal gerçeklik şirketi, HTC Vive’ı kablosuz olarak kullanabilmeyi başardığını iddia etti.

HTC Vive üzerine takılan bir verici ile bütün veriyi hiç bir gecikme ve kayıp olmadan aktarabildiklerini iddia eden Quark VR ekibi, sanal gerçekliğin geleceği için büyük adımlar atmış olabilir. Şu an için sadece açıklamayla yetinen ekip, proje üzerinde 5 aydır çalışıyormuş. Prototipini yakın zamanda göstereceklerini de açıklamalarına eklemişler. Eğer iddia ettikleri projeyi gerçekleştirebilirlerse, sanal gerçeklik dünyasında büyük değişimin öncüsü olabilirler. Kablosuz HTC Vive ile ilgili gelecek haberleri OGZVR sayfalarından okuyabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum