Advertisement

İlginç Tarzıyla Dikkat Çeken Clash: Artifacts of Chaos'tan Hikaye Fragmanı

Bu tasarımlar bir harika dostum

PC Gaming Show 2023 Preview'da gösterilen fragmanlardan biri de Fransız yayıncı NACON'dan gelen, Şili'li ACE Team'in geliştirmekte olduğu Clash: Artifacts of Chaos'un hikaye fragmanıydı. Son derece kendine has bir grafik ve tasarım tarzı olan bu aksiyon macera oyununda adalet kavramının var olmadığı tuhaf topraklara gideceğiz.

Clash: Artifacts of Chaos gerek oynanışı, gerekse sanat yönetimiyle çok farklı bir oyun. ACE Team'in farklı stilini (Zeno Clash 1 & 2,Rock of Ages, The Eternal Cylinder) zaten seviyordum ama bu oyunda kendilerini aşmışlar bence.

Oynanışta da Rituel diye çok değişik bir mekanik var. Bunu da daha önce yayımlanan oynanış videosunda görmüştük. Dövüşlerden önce rakibini bir zar oyununa davet et, kazanan dövüşün kurallarını belirlesin, muhtemelen kendi lehine. Dost bir yaratık çağırmak, alanın sisle kaplanması, hareket etmeyi zorlaştıran prangalar... Ritüel, tek başına dövüşün sonucunu belirlemese de kazanırsan kullanabileceğin bir fırsat, kaybedersen de üstesinden zekice gelebileceğin bir engeldir diye tanımlamış ACE Team bu mekaniği.

 

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum