Insomniac Games, Spider-Verse Kostümü İle İlgili Eleştirilere Cevap Verdi

Yeni ek paketler gelir mi dersiniz...

Marvel's Spider-Man için çıkacağı duyurulan 3 ek paketten sonuncusu Silver Lining ile gelen yeni kostümlerden birisi yeni bir konunun kapısını araladı.

Silver Lining ek paketiyle birlikte, Sony'nin yeni animasyonu Spider-Man Into the Spider-Verse'ten de bir kostüme oyunda yer verilmiş oldu. Ancak hayranların bir bölümü neden Miles Morales'in değil de Peter Parker'ın kostümünün tercih edildiğini merak etmiş anlaşıldığı kadarıyla.

Bununla ilgili atılan bir mesaja Insomniac, "Peter neden Miles'ın kıyafetini giysin ki?" şeklinde bir cevap verdi, yukarıda da gördüğünüz üzere. Oyunda, Spider-Man 2099 ve Scarlet Spider kostümü gibi, farklı Spider-Man karakterlerine ait kostümlerin yer aldığı biliniyor.

Buradaki ayrımın, oyunda Miles Morales'in yer almasından ve dolayısıyla Parker'ın Morales'in kostümünü kullanmasının biraz garip olabileceğinden ileri geldiği tahmin ediliyor. Buradan hareketle de Insomniac Games'in ileride Miles Morales'in oynanabilir olduğu bir ek paket çıkarmayı düşünebileceği şeklinde yorumlar yapılıyor.

Ancak böyle bir iddiayı kuvvetlendirecek herhangi bir bilgi yok ortada. Hatta mevcut tabloya göre, Spider-Man için son ek paket çıkmış gibi görünüyor. Lakin bu konularda peşin hükümlü olmamak lazım.

Oyunun yakaladığı başarı ve hayranlarının oyuna bağlılığı düşünüldüğünde, Insomniac Games de oyunu devam ettirmek yönünde bir karar alabilir, ama bu ek paketler şeklinde mi olur yeni bir oyuna start mı verilir belli olmaz. Bekleyip, göreceğiz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum