Insurgency: Sandstorm'un Hikaye Modu İptal Edildi

Tek kişilik senaryo modu rafa kaldırıldı.

 2014 yılında çıkış yapan ve gerçekçi çatışma mekanikleriyle oyuncuları kendisine çeken Insurgency'nin devam oyunu Insurgency: Sandstorm'da hikaye modu olacaktı. 

Geliştirici Focus Home Interactive'den gelen son açıklamaysa oyunun hayranlarını üzdü. Aslında senaryo modu tamamen rafa kaldırılmadı, ancak oyunun çıkışında yer almayacak ve hikayenin geleceği de belirsiz. Focus Home'dan Michael Tsarouhas "Senaryo modu oyunla birlikte çıkmayacak, iptal edildi. Gelecek bir tarihte belki yeniden geliştirme takvimimize dahil edebiliriz, ancak şu an için geliştiricilerimiz çok oyunculu moduna odaklanmaya karar verdi." dedi.

Hikaye modunun onlar için heyecan verici bir fırsat olduğundan bahseden Tsarouhas, "Şu an bizim için doyurucu çok oyunculu modu ve co-op modu sunmak en önemli şey. Bu bizim en hakim olduğumuz ve en iyi yaptığımızı düşündüğümüz şey. Bazılarınız için bu kararın ani ve beklenmedik olduğunu biliyoruz ve bundan dolayı üzgünüz, ama bu değişimi yapmak zorunda olduğumuzu hissediyorduk." ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda oyunun yaratıcı yönetmenlerinden Andrew Spearin Focus Home'dan ayrıldı. Hikaye modunun rafa kaldırılmasıyla bu ayrılığın paralel gelişmesi de kafalarda soru işaretleri oluştur tabii. Bu sıkıntılı ve serinin hayranları için üzücü olan haberler arasında bir güzel haber var en azından.  insurgency-sandstorm.com'a giderek oyunun alfasına kayıt olabiliyorsunuz Oyungezerler.

Tsarouhas, oyunun henüz son aşamaya gelmediğini ancak oyuncuların tecrübelerine ve geri dönüşlerine ihtiyaç duyacak bir seviyede olduğunu duyurdu. Kapalı alfa aşamasından bir müddet sonra çok daha geniş çağlı bir beta aşaması da gelecek. 

Oyunun E3 Fragmanı'nı izlemeyenler varsa hemen aşağı bıraktım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum