İptal Edilen GoldenEye 007 Remake'ten Yarım Saatlik Oynanış Videosu

Bond, İptal Olan Bond

Konsollarda FPS oynanabileceğini kanıtlayan, kült haline gelmiş GoldenEye 007’nin iptal edilen versiyonu gün yüzüne çıktı.

Rare’ın 1997 yılında N64 için çıkarttığı GoldenEye 007 için remake hazırlığında olduğunu yıllar önce öğrenmiştik. 2008’de GoldenEye 007’yi Xbox 360’a çıkarmak için uğraşan Rare ve Microsoft ikilisi Nintendo ile yaşanan problemlerden ötürü projenin fişini çekmişti. İptal edilen bu oyundan uzun bir video geldi.

Rare Thief adındaki YouTube kanalının yayınladığı yarım saatlik oynanış videosunda GoldenEye 007 Remake’in hem özüne son derece sadık kaldığı hem de grafik bakımından dönemindeki rakip oyunların seviyesine biraz olsun yaklaştığı görülüyor. Aynı zamanda tek tuşa basarak oyunun eski ve yeni halleri arasında geçiş yapabilme imkanı da konulmuş.

Ek bilgi olarak Activision’ın 2010 yılında GoldenEye 007 isimli, modern oyun kültürüyle harmanlanan bir oyun çıkarttığını da belirtelim. İlk olarak Wii’de boy gösteren oyun sonrasında Reloaded adını alarak PlayStation 3 ve Xbox 360’a da uyarlanmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum