Ivan Drago ve Rocky Bir Kez Daha Karşı Karşıya Gelebilir

Tabii bu sefer kavga dövüş olmayacak gibi gözüküyor.

 Çoğumuzun çocukluğunda büyük bir iz bırakan, efsanevi sinema karakteri Rocky Balbao'ya hayat veren Sylvester Stallone, Creed 2 için oldukça heyecanlı ve bu heyecanı da Instagram hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı. 

Hatta 'Rocky' o kadar heyecanlı ki, serideki en büyük rakibi Ivan Drago'yu Creed 2'de oynatmayı planlıyor. Dolph Lundgren'in canlandırdığı ve Rocky 4'te karşımıza çıkan Ivan Drago, Apollo Creed ile Las Vegas'ta karşı karşıya gelmişti. Spoiler vermemek adına burada susuyorum, ancak kendisinin Creed 2'de yer alması gerçekten harika olur. Neticede aradaki bağı kurmak ve duygusal yükü tahmin etmek gerçekten de zor değil.

rocky-ivan

Stallone, yaptığı paylaşımlarla yeni Creed filminde Ivan Drago'yu göreceğimizin garantisini bile verdi diyebiliriz aslında. Tabii çok duygulandıysa durduk yere o başka, ancak bu paylaşımlar bizce net bir şekilde efsanevi bir buluşmayı haber veriyor.

Creed, 2016'da vizyona girmişti. Film hem gişede başarılı oldu, hem de eleştirmenlerden iyi notlar aldı. Hatta Stallone, Creed ile birlikte bir Altın Küre kazandı ve Oscar'a da aday oldu. Creed 2'nin 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.

Düzeltme: Moskova yerine Las Vegas düzeltmesini yapan "SonOfAnarChaos"a teşekkür ederiz :). 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum