James Bond Sinematik Evreni Mi Geliyor?

Asıl soru buna gerek var mı?

 James Bond serisi uzun yıllardır devam ediyor ve ortalıkta dönen dedikodulara göre sinematik evren tufanına 007 de katılabilir.

Birthmoviesdeath.com'un önemli yazarlarından Jeff Sneider, James Bond serisinin haklarını elinde bulunduran EON Productions'ın 007 sinematik evreni yapmayı düşündüğünü belirten bir Tweet attı. Sneider'ın şu ana kadar ortaya attığı dedikoduların neredeyse tamamının gerçekleştiğini de belirteyim. Bununla birlikte böyle bir haberi kendi sitesinde paylaşmayıp sadece Twitter üzerinden yazması biraz düşündürücü. Demek ki dedikodular o kadar da kuvvetli değil sanki?

Üstelik bir James Bond Sinematik Evreni ne kadar çekici olabilir diye düşünmeden de edemiyorum. Tamam 007 ilginç bir karakter ve şu ana kadar Bond'a hayat veren her oyuncu karaktere bir şeyler kattı. Keza Daniel Craig ile birlikte seri yeniden tavan yapmayı da başardı. Yine de bilemiyorum, sanki her stüdyo bu sinematik evren işine girmese daha iyi gibi geliyor. Marvel bu işe çok büyük yatırım yaptı ve altyapı kurdu, diğer şirketler ise bunun bir anda olabileceğini düşünür gibi hareket ediyorlar ve koca koca geçmişlerini bir kenara atıyorlar. Bu da kaos ve izleyicilerde kafa karışıklığı yaratıyor. 

Bununla birlikte serinin son filmi Spectre böyle bir hikayeye uygun şekilde sona ermişti. Bond yeni dostlar edinmiş ve yalnız kurt olmayı bırakacağının mesajını paylaşmıştı.

Bakalım James Bond serisi de sinematik evrenler dünyasına katılacak mı? Katılacaksa hangi yan karakterler kendi filmlerine sahip olacak?

encokgiseyapan-oyunfimleri-habericiv2

YORUMLAR
Parolamı Unuttum