Japonya’da Geçen Commandos: Shadow Tactics

Sonunda!

Commandos ve Desperados serilerinin ilk oyunlarının bende yeri apayrıdır. Zorluklarıyla saç baş yolduran, öte yandan muazzam bir başarma hissi veren bu iki izometrik strateji oyunu gibisi gelmedi, gelemedi. Ne yazık ki her ikisi de kendilerini 3D sevdasıyla batırdığından bu türde çok fazla oyun da göremedik sonradan.

Ama hasret bitiyor! Ne zamandır takip listemde olan ve dişe dokunur bir gelişme olsa da size haberini versem diye pusuda beklediğim Shadow Tactics: Blades of the Shogun’un çıkış tarihi belli oldu. Üstüne bir de hemen indirip bizzat deneyebileceğiniz ücretsiz bir demo da geldi!

Antik Japonya’da, Tokugawa Şogunluğu döneminde geçen yapımda bir ninja, bir samuray, bir geyşa, bir sokak çocuğu ve bir keskin nişancıdan oluşan beş kişilik, uyumsuz bir grubu yöneteceğiz. Görevler ilerledikçe ekip üyelerimiz de birbirlerini daha yakından tanımaya ve güvenmeye başlayacaklar. Oyun boyunca kalelere, karlı dağ manastırlarına ve orman köylerine sızacak, Commandos serisine benzer bir oynanış mekaniğiyle düşmanlarımızı avlayıp görevleri tamamlamaya çalışacağız.

Oyun, The Last Tinker: City of Colors’u geliştiren Mimimi Productions tarafından yapılıyor. Dağıtımıysa Daedalic Entertainment’a ait.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun, 6 Aralık’ta bizlerle olacak. İlk bölümün tamamını ve ikinci bölümün ilk 10 dakikasını içeren demosunu (2.8 GB) Steam ve GOG üzerinden indirebilirsiniz.

Trailer:

Oynanış videosu:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum