Jared Leto, Tron 3'ten Güzel Haberleri Verdi

"Benim Disney'im işini bilir"

Yaklaşık bir sene kadar önce Disney, üçüncü Tron filminin yolda olduğunu duyurmuştu. Hatta o dönem ellerinde bir senaryo olduğunu da açıklayan yetkililer umut veren açıklamalarda bulunmuştu. Ancak aradan geçen süreçte filmden somut bilgiler gelmedi. Neyse ki filmin yıldızlarından Jared Leto bu sessizliğe son noktayı koydu ve işlerin rayında ilerlediğini belirtti. Özellikle işin müzik kısmında da büyük umutlar beslediğimiz üçüncü Tron 3'ün hazırlıkları son hız olmasa da kendinden emin bir şekilde devam ediyor.

"Ben Tron'un çok büyük bir hayranıyım. Şunu söyleyebilirim ki Disney bünyesindeki muhteşem partnerlerimizle Tron için sıkı bir çalışma halindeyiz. Elimizde muhteşem bir yaratıcı ekip var. Giderek daha da yaklaşıyoruz ve kim bilir? Belki de tahmin ettiğinizden daha erken bir zamanda bir şeyler ortaya çıkar." diyen Jared Leto, gündemde olmasa da perde arkasında işlerin epey iyi ilerlediğini resmen doğruladı. Tabii henüz filmin yönetmeni bile resmen açıklanmadı ama Daft Punk'ın dağılmış olması filmle ilgili en üzücü gelişme olabilir. 

Normal şartlar altında Disney, Daft Punk'ı üçüncü Tron filminin müziklerini yapmak için ikna etmek istiyordu. Ancak artık elimizde ne Daft var ne de Punk... Ayrıca bir önceki Tron filmi Legacy'nin yönetmenliğini yapan Joseph Kosinski de çok büyük olasılıkla geri dönmeyecek. Onun yerine Lion'u da yönetmiş olan Garth Davis'i çok büyük olasılıkla filmin başında göreceğiz. Her anlamda yeni bir deneyim olacak olan Tron 3 bakalım markanın mirasına sahip çıkabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum