John Boyega'dan Star Wars 9'a Topyekün Savaş Benzetmesi

İddialı sözler...

The Last Jedi büyük hayal kırıklığı yaratsa da Star Wars serisi tam gaz devam ediyor. Yeni serinin başrolleri arasında yer alan John Boyega dokuzuncu filmin çekimlerinin yakında başlayacağını müjdeledi. Bununla beraber Star Wars 9'a dair enteresan sözler sarf etti.

Hatırlarsanız yönetmenliğini Rian Johnson'ın üstlendiği Star Wars The Last Jedi geçtiğimiz aylarda vizyona girdi ve izleyicilerin ikiye bölünmesine neden oldu. Fakat yapılan onca eleştiriye rağmen hiçbir şeyin değişmeyeceği açıklandı. J.J. Abrams belirledikleri şekilde devam edeceklerinin özellikle altını çizdi. Tüm bu gelişmeler seriye dair heyecanımızı azaltırken John Boyega seyircileri meraklandırmaya yönelik sözler sarf etmiş gibi görünüyor. Genç oyuncu beklentileri şu sözlerle ifade etti:

"Çekim programımda bir sonraki iş Star Wars 9. Çekimler temmuz ayında başlayacak. Yakında idmanlara başlayacağız. Ondan önce kısa bir tatil yapmayı düşünüyorum. Henüz senaryoyu okumadım ama Star Wars 9'da ne olursa olsun, topyekün savaşa gireceğiz. O yüzden idman sürecinde en iyisine ulaşmaya çalışacağım."

İzleyiciler olarak dokuzuncu filmin şaşırtıcı olaylara ev sahipliği yapması zaten beklentilerimiz arasında yer alıyor. Fakat John Boyega'nın daha Star Wars 9'un senaryosunu okumadan böyle bir yorumda bulunması sadece hayranları heyecanlandırmaya çalıştığı izlenimi uyandırıyor. Fakat içi boş bir vaad hissiyatı yaratmanın ötesine geçemiyor gibi. Siz ne dersiniz? Star Wars 9 beklentileri karşılayabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum