Kai Cenat, Bloodborne Remake İçin Büyük Bir Kampanya Başlattı

E hadi artık Sony...

Twitch'in şu sıralar yıldızı diyebileceğimiz Kai Cenat, uzun soluklu Souls oyunları serisine devam ediyor. Daha önce tek yayında Elden Ring'i bitiren Kai, şimdi de rotasını Bloodborne'a çevirdi. Fakat Kai bu kez oyuna başlamadan önce Sony ve FromSoftware ekibine bir mesaj yolladı.

Her zaman olduğu gibi oldukça bütçeli bir iş yapan Kai, odasını Bloodborne setine çevirdi. Üzerine de Bloodborne'un ikonik kostümünü giyen Kai, yayının başlangıcında Sony ve FromSoftware'e seslendi. Cenat, oyunun remake'inin herkes tarafından çok istendiğine vurgu yaparak bir kampanya başlattı.

Hem Sony'nin hem de FromSoftware'in Kai'nin yayınlarını yakından takip ettiğini biliyoruz. Bunu bilen Kai de, Sony ve FromSoftware ikilisine oyuncuların bu projeyi ne kadar istediğini göstermek istemiş. Cenat'ın yayınına 100.000'den fazla izleyici katılmıştı.

YORUMLAR
Atlas Estrella
6 Ağustos 2024 15:49

Harbiden ya, ne gerek var remake'e? Disk PS5'te de çalışıyor. Test ettim, onayladım.

doksanlariozleyenadam
6 Ağustos 2024 11:15

Açın oynayın abi onun remakeine ne gerek var hala taş gibi oyun..

remake yapılacaksa efsanevi bir dolu oyun kış uykusunda firmaları kapanmış gitmiş..şimdi yapılsa millet aşık olur...

Outlaws, nocturne ,sanitarium, dark earth , nightmare creatures vs vs... Oyunların altın çağı 94-99 arasıdır. O dönemin çocukları bunlara yönelsin yeni bir çağ başlar

Parolamı Unuttum