Keanu Reeves, Cyberpunk 2077’yi Hiç Oynamamış

Oyun, başrolünün ilgisini çekememiş demek ki :)

Cyberpunk 2077’nin tanıtımlarında en önemli anlardan birisi de hiç şüphesiz Keanu Reeves’in önce ekrana sonra sahneye çıktığı sahneydi. Oyunun başrolünün Keanu Reeves tarafından canlandırıldığının ilan edildiği o program, hafızalarda yer etti. Ama oyun çıktıktan sonra kendisinin rolü hakkında çok da konuşulamadı ne yazık ki, çünkü Cyberpunk 2077 o kadar sıkıntılı bir çıkış yaptı ki, oyunda iyi yapılan pek çok şey gölgede kaldı.

Çıkışının üzerinden 1 yıl geçti. Ne kadar toparlanabildi, bundan sonra neler olacak, şu an için bir yorumda bulunmak güç. Ama, Keanu Reeves'in son röportajında Cyberpunk 2077 de gündeme gelmiş durumda.

Reeves, The Matrix Awakens için The Verge ile gerçekleştirdiği röportajda video oyunu oynamadığını söylüyor, Cyberpunk 2077 sorulduğundaysa “Bazı demolar gösterildi ama hiç oynamadım” diyor.

Bu sözleri, geçtiğimiz yıl CD Projekt tarafından paylaşılan bazı dokümanlarda yer alan, Adam Kiciński ve Reeves’in Cyberpunk 2077’yi oynadıkları ve Reeves’in oyunu sevdiği yönündeki ifadelerle çelişiyor. Görülen o ki, CDPR tarafından yapılan açıklama tam olarak gerçekleri yansıtmıyormuş.

Röportajda, yeni bir Matrix oyunu bekleyen pek çok oyun sever olduğu, kendilerinin böyle bir projede yer almayı düşünüp düşünmedikleri de sorulmuş ve Keanu Reeves de “senaryoyu okuruz, iyi bir şey yapılacaksa neden olmasın” şeklinde cevap vermiş.

The Matrix Awakens demosu bu konuda beklentiyi yükseltmiş durumda. Önümüzdeki dönemde böyle bir duyuru gelebilir mi, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum