Kedilerin Aşkı Büyük Olur! - Purrfect Date

Ne izledim? Ne okudum? Ha?

 Gördüğüm en tuhaf ve anlam aramanın boş olduğu oyunlardan biri, Purrfect Date gelecek ay Steam üzerinden çıkış yapacak. 

I Am Bread ve Surgeon Simulator gibi beyin yakan, ancak kendi içinde oldukça eğlenceli olan oyunların yapımcısı Bossa Studios ve Bae Team tarafından geliştirilen oyun gerçekten de kulağa tuhaf geliyor. Ancak bu arkadaşların daha önce bir dilim ekmek olmak üzerine yaptıkları bir oyun var neticede. Oyunun videolarını izlediğinizde geliştirici ekibi oluşturan çiftin flörtleşme simulatörlerini, kedileri ve hikayeleri çok sevdiğini ve bu üç elementi bir araya getirip Purrfect Date'i ortaya çıkardığını anlıyoruz.

Sürrealist bir kedi-flörtleşme simulatörü olan bu oyun ("dating" diyeyim siz anlayın, en uygun kelime bu gibi geldi zira) aslında kulağa geldiği kadar tuhaf ve hatta korkutucu değil. Bununla birlikte "kedili teyze" kavramını da derinlemesine işlemişler diyebilirim.

Oyunda Kedi Adası'nda araştırma yapmak için görevlendiriliyoruz ve Professor Pawpur ile araştırmalarımıza başlıyoruz. Ancak kısa bir süre sonra adadaki kedilerin hiç de normal olmadıklarını keşfediyoruz. Oyunu oynamayı planlıyorsanız sadece bu fantastik düşünce yapısına bir göz atmak için oynayın derim. Sonrası eminim ki pek çok oyuncu için pek de ilgi çekici olmayacaktır. 

Purrfect Date, 15 Aralık'ta Steam'de çıkış yapacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum