Havada Durdu, Şahitleri Var: Kibardindesign Levitating BAT

Manyetik kanatlarıyla bir afet.

Eskiden bu tür ilginç tasarımlara Organize Sanayi'de epey yer verirdim, hey gidi günler (şimdi çok daha sıkıcı buluyorum kendimi ne yalan söyleyeyim). Bu sıralar arada tek tük denk düşerse oluyor böyle haberler.

Bu sefer önümüzde, yanında gelen mousepad'inin üzerinde oluşturduğu manyetik alan sayesinde havada asılı duran ve havada kullanılan bir fare olan Kibardindesign tasarımlı Levitating kablosuz fare bulunuyor. Henüz test aşamasında olan ürün, tasarımı ve eşsiz özelliğiyle oldukça göz alıcı. Tabi bununla oturup bir Battlefield 4, bir Bioshock Infinite (alakasız not: oyun da ne güzel olmuş...) oynamaya bilek dayanmaz ancak bilgisayar başında takılmak için ideal gibi duruyor. Gerçi bir kez daha düşününce, el havada fare kullanımı fikrine kolunuzun pek sıcak bakmayacağını da söylemek mümkün.

Bilemedim şimdi.

Buralarda görmemiz zor olsa da, piyasaya çıkan ürünlerin yanıbaşımızdaki markete gelmesini beklememize gerek yok artık biliyorsunuz. O nedenle dilediğiniz taktirde bir tane edinmemeniz için hiçbir neden yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum