Kiefer Sutherland, Bir Kez Daha Jack Bauer Olmak İstiyor

24 efsanesi devam eder mi?

Bir dönemler Amerika'nın James Bond'u olan Jack Bauer, CNBC-E dönemini yaşayan okuyucularımız için eminim vazgeçilmez bir karakter olmuştur. 24'ün yakışıklı ajanı Bauer'e can veren Kiefer Sutherland, CQ Magazine'in yeni videosuna konuk olarak kendisi hakkında sorulan sorulara cevap verdi. Sutherland, en ikonik karakterlerinden birine geri dönmek istediğini sözlerine ekledi.

24'ün şimdiye kadar yaşadığı en inanılmaz tecrübelerden biri olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, karakteri oynamayı çok sevdiğini sözlerine ekliyor. Sutherland'e göre Bauer'in hikayesinde ciddi boşluklar var ve bu boşlukları dolduracak bir senaryo ile kapısı çalınırsa projeye katılabileceğini söylüyor.

"Geçmişe özlem" hissini son yıllarda tüm insanoğlu derinden yaşıyor. Bu sebeple nostaljik albümlerin geri döndüğünü, ikonik oyunların remaster versiyonlara kavuştuğunu ve klasikleşmiş filmlerin bir kez daha beyaz perde ile buluştuğunu görüyoruz. Kim bilir belki de Jack Bauer'in hikayesini de bir kez daha deneyim edebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum