Larian İşleri Hızlandırıyor: Polonya'da Yeni Bir Stüdyo Açtılar

İki RYO birden geliştirmek kolay iş değil

Baldur's Gate 3'ün geliştiricisi Larian, yedinci stüdyosunu Polonya'nın başkenti Varşova'da açtı.

Larian CEO'su Swen Vincke planlarının iki "son derece iddialı" yeni RYO için bir ekip kurmak olduklarını söylüyor. "Geçen yıl Polonya Oyun Sektörü Konferansını ziyaret ettiğimde bir süredir düşündüğüm şeyi teyit etmiş oldum - burada çok fazla yetenek ve bizim gibi düşünen çok fazla geliştirici var. Bunun üzerine bir de çoğu RYO'lar üzerine çalışmak istiyor, alın size kusursuz evlilik."

Stüdyo başkanı Ula Jach ise şunları söylemiş: "Varşova'da kalıcı bir stüdyo açma kararı Polonya'nın canlı oyun sektörünün kalbinde yaratıcılığı, işbirliğini ve yeniliği cesaretlendirme konusunda ne kadar ciddi olduğumuzu gösteriyor. Bu bölgenin yetenekleri ve uzmanlığıyla birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz için heyecanlıyız, özellikle de Polonya'nın RYO konusundaki güçlü itibarını düşündüğümüzde."

Larian Studios Warsaw; Quebec, Dublin, Guildford, Barcelona, Ghent ve Kuala Lumpur stüdyolarından sonraki yedinci Larian stüdyosu.

Larian Studios Baldur's Gate 3'ten sonra D&D lisansını kullanan başka oyun geliştirmeyeceklerini açıklamıştı. Stüdyo şu an iki büyük RYO üzerinde çalışıyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum