Lauren Cohan'ın The Walking Dead Sevenleri Üzecek Kararı

Bu haber düşündüğümüz anlama mı geliyor?

The Walking Dead'in dokuzuncu sezona kan kaybıyla başlama ihtimali olduğunu geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Bu haberimizin ardından dizide Maggie karakterine hayat veren Lauren Cohan'ın yeni bir dizide rol almak üzere imza attığı ortaya çıktı.

Durumu kısaca özetlemek gerekirse, The Walking Dead çoktan dokuzuncu sezon onayı aldı. Ancak oyuncuların tamamının yeni sezonda yola devam etmek için anlaşması bulunmuyor. Andrew Lincoln ve Norman Reedus'un yeni sezon için imza attığı biliniyor. Maggie Greene karakteriyle tanıyıp sevdiğimiz Lauren Cohan için gelecek belirsiz görünüyordu. The Walking Dead'in beklenen ücret teklifini yapmaması oyuncunun farklı projeleri değerlendirmesine neden olmuştu. Yapımcılar sevilen ismi ikna edebileceklerine inanıyordu fakat işler pek istendiği gibi gitmedi.

Lauren Cohan'ın gelecek sezon ABC kanalında ekrana gelmesi planlanan Whiskey Cavalier için imza attığı ortaya çıktı. Drama komedi karışımı bu yapımda başrol teklifini kabul eden oyuncu Frankie karakterini canlandıracak. Elbette projenin ekrana gelebilmesi için önce ilk bölümün kanaldan onay alması gerekiyor. Fakat Cohan'ın yeni bir projeye imza atmış olması The Walking Dead sevenlerin kafasını karıştırdı.

Lauren Cohan'ın bu kararının ardından karakteri Maggie sezon finalinde hikayeden çıkartılabilir. En iyi ihtimal ise oyuncunun rolünün azaltılması ancak hikayede varlığını sürdürmesi... Fakat Whiskey Cavalier'in başrollerinden biri olacağı için bu pek mümkün görünmüyor. Bakalım The Walking Dead cephesinden beklenen açıklama ne zaman gelecek?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum