LawBreakers Videosu Aklımızı Başımızdan Aldı

Tansiyonum yükseldi Baran ilaçlarımı getir lütfen!

Gear of Wars'tan hatırlayacağınız efsane insan Cliff Bleszinski'nin kurduğu Boss Key Productions'un ilk oyunu LawBreakers'ın videosu sunuldu. Hem de ne sunuldu!

LawBreakers ismini ilk duyurulduğunda hatırladığımı ama oyunu şöyle muhteşem olacak, böyle aklınızı alacak diye sürekli sosyal medyada pompalamadıkları için resmen unutmuşum -ki bu bence iyi bir şey, yapım aşamasında beklentilerin yükseltilmesi genelde ağır bir Osmanlı tokadı olarak geri dönüyor-. The Game Awards ile gösterilen türlü güzel oyun videoları arasına LawBreakers da eklendi ve ben "Aman Tanrım!" didim!

Özellikle bir Overwatch hayranı (ranked sistemini halen oturtamamalarına rağmen) olduğumu söylemem lazım her gün oyuna girmeden edemiyorum. Ama OW'den önce ben bir Quake ve Unreal Tournament hastasıyım... O yüzden videoyu izlerken resmen gözlerim yaşardı, siz ne yaptınız arkadaşlar? Ne güzel hızlı tempolu bir refleks shooter'dır bu?! Cliff Bleszinski'den daha azı beklenmezdi ama bu kadarı da fazla. Şimdiden söyleyeyim Overwatch kadar oynayacağımız başka bir bağımlılık yapıcı FPS oyunu bizi bekliyor. Eğer yeni Quake'ten önce LawBreakers çıkarsa Quake'nin işi çok zor olacak gibi görünüyor. Bleszinski oyunun Overwatch'tan farklı olacağının da altını çizdi, söylemeden edemiyorum.

LawBreakers'in önce ücretsiz olacağı açıklanmıştı ama sonradan parayla satılacağı açıklandı. Sanırım bu konuda OW'den etkilenmiş olabilirler. Konsol oyuncuları üzgünüm oyun sadece PC'de çıkıyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum