League of Legends'ın Galio'su Yenileniyor

Heybetli Muhafız!

League of Legends'da uzun süredir pek oynanmayan ve yeteneklerinin sinerjisinden dolayı geride kalan Galio, sonunda yenileniyor.

Riot Games'in resmi hesaplarından paylaşılan kısa video ile, Heybetli Muhafız Galio'nun yenilenmiş hali tanıtıldı. Eski Galio'nun yerinde yeller estiren güncelleme, büyük ihtimalle birçok oyuncuyu heyecanlandırmıştır diye düşünüyorum. Zira baya gaz verecek şekilde hazırlanan videoda görebileceğiniz üzere, yeni Galio pek bir ihtişamlı olmuş.

Yetenekleri henüz belirli olmasa da, Reddit'te geliştiriciler Galio'nun özellikleri hakkında ipucu verdi. Eski Galio'nun meşhur ulti yeteneği hala var, fakat W yeteneği olarak yenilenmiş durumda. Tahminimce eskisi kadar güçlü olmayacak yeni W'su, yine de rakipleri birkaç saniyeliğine kitleyecektir. 

Videoda gördüğünüz havaya atılma ve yere inerek tüm rakipleri geriye sektirme yeteneği ise yeni Galio'nun ultisi. Shen'in ultisi gibi sadece takım arkadaşlarına atılabilen bu yetenek, takım arkadaşları ile hareket etmiyor. Daha çok Pantheon'un ultisi gibi düşünebilirsiniz, sadece onun takım arkadaşlarına atılan versiyonu. Ha bir de yeteneğin kullanma menzili sınırsız değil, ama oldukça büyük olacak.

Bunun dışında Galio hala bir anti-büyücü. Geliştiricilerin söylediklerine göre her ne kadar yetenek gücü eşya tercihi olarak seçilecek olsa da, Galio daha çok karışım bir build gidecek. Hala üst ve orta koridorda oynanacak ve bol bol sersemletme, mıhlama gibi özellikleri bulunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum