League of Legends Şampiyonu Yorick Tamamen Değişiyor

Çoban geri dönüyor

League of Legends oyuncuları uzun zamandır üst koridor şampiyonu Yorick için güncelleme gelmesini istiyordu.

Riot Games sonunda bu isteği yerine getiriyor; LoL'ün şampiyon kadrosunda 2011'den beri bulunan Yorick artık farklı bir şekilde karşımızda olacak. Kara Tören yeteneği sayesinde Yorick rakiplerini yıpratma ve alan hâkimiyeti konularında etkisini gösterebilir ve Q yeteneğiyle ayrık ittirme konusunda takıma katkıda bulunabilir. Şampiyonun yeni ultisi de önceki ulti özelliğine göre ilginç gözüküyor.

Değişen yeteneklere baktığımızda;

Pasif: Ruhların Çobanı

Yorick aynı anda dört taneye kadar Sis Gezgini'ne hükmedebilir. Sis Gezginleri, Yorick'ten veya Sis'in Hanımı'ndan fazla uzaklaşmaları halinde çürür. Yorick'in yakınlarında katledilen rakip minyonlar veya tarafsız canavarlar bazen, bütün rakip şampiyonlar ise her zaman arkalarında bir mezar bırakır.

Q: Son Dua ve Uyanış

Yorick'in bir sonraki normal saldırısı ilave hasar verir ve bir miktar can yeniler. Son Dua bir hedefi katlederse bir mezar ortaya çıkarır. Yakınında en az üç mezar varsa ve Son Dua bekleme süresindeyse, Yorick Uyanış kullanarak mezarlardan Sis Gezginleri çıkarabilir.

W: Kara Tören

Yorick hedef alanı birkaç saniye boyunca çevreleyen, yok edilebilir bir ceset duvarı örer.

E: Sisin Matemi

Yorick'in attığı sis kitlesi büyü hasarı verir, hedefini yavaşlatır ve işaretler. Yorick ve Sis Gezginleri, işaretlenmiş hedeflere doğru ilerlerken ilave hareket hızı kazanır.

R: Adaların Ağıdı

Yorick Sis'in Hanımı'nı çağırır (yüksek seviyelerde Hanım, yanında Sis Gezginleri de getirir). Hanım kendi kendine hareket edip saldırır. Yorick, Hanım'ın hedefine saldırdığında hedefin azami can miktarına bağlı olarak ilave büyü hasarı verir.

Yorick'in yeteneklerine, güncellenen kostümlerine ve yeni hareketlerine aşağıdan göz atabilirsiniz:

Klasik Yorick

Cenazeci Yorick

Pentakill Yorick

YORUMLAR
Parolamı Unuttum