Aslında düşündüğünüz zaman, Minecraft lego mantığını bilgisayar ortamına taşıyan bir oyun. Yani en nihayetinde yaptığınız şey, blokların sadece bir araç olduğu kocaman br hayal dünyası. E lego da zaten bu değil mi? Benimle aynı düşünceye sahip olduğunu düşündüğüm Warner Bros. ve TT Games'in son oyunu LEGO Worlds resmi olarak çıktı.
PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkan oyun Minecraft'a ne kadar benzese de, kendine özel yenilikler de barındırıyor (Warner Bros.'un yalancısıyım). Geliştiricilerin açıklamalarına göre keşif ve LEGO çevresine özel görev gibi mekaniklerin olduğu oyun, aynı zamanda çevrimiçi co-op desteğine de sahip. Yalnız co-op şimdilik sadece en fazla iki kişi için çalışıyor, TT Games'in açıklamasına göre dört kişiye kadar destek ileriki zamanlarda oyuna eklenecek.
Steam'de89,00 TL gibi bir fiyat etiketi ile çıkan oyunun, ilginç bir What a Wonderful World cover'lı çıkış fragmanı da mevcut.
















