Logitech'in Yeni Gaming Klavyesi G513

Gaming ailesinin yeni ürünü oldukça başarılı.

Logitech geçtiğimiz günlerde yeni ürünlerinden G513'ü duyurdu. Yüksek performanslı bir oyun klavyesi olan G513, 1 ms bildirim hızına, gelişmiş Romer-G Dokunmatik ya da Romer-G Lineer mekanik anahtarlarına, RGB aydınlatma desteğine sahip. Alüminyum alaşım ve fırçalanmış metal dış yüzeyi ile birlikte oldukça keskin bir klavye olmuş.

Romer-G'nin iki farklı anahtar yapısına değinecek olursak. Romer-G, standart mekanik anahtarlara göre daha sessiz ve %25 daha hızlıdır. Orijinal profile sahip Romer-G Dokunmatik, hissedebileceğiniz bir işlem noktası sunarken Romer-G Lineer ise daha etkili bir tuş hissiyatı sağlar.

Bir klavyenin olmazsa olmaz eklentisi bilek desteği ise burada oldukça iyi düşünülmüş. Klavye üzerine sabitlenmek yerine küçük kanallar sayesinde kolayca çıkarılıp takılabiliyor. Ayrıca, baskı uygulandıktan sonra çabucak ve tamamen kendi şeklini alıyor. Konforlu köpük, silinerek kolaylıkla temizlenen su geçirmez ve tere karşı dayanıklı malzemeden üretilen yumuşak, güçlü ve uzun ömürlü suni deriyle kaplanmış.

Günümüzde artık daha fazla USB girişi ihtiyacı duyuyoruz. Logitech yeni ürününde arka tarafta yer verdiği USB girişi ile bu ihtiyacında biraz giderilmesine katkı sağlamış gözüküyor.

Bu arada ürün iki farklı model ile sunuluyor bunlar Carbon ve Silver.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum