Loki'nin 2. Sezonu Ekim, Echo İse Kasım Ayında Yayınlanacak

Marvel iki dizisi için tarih verdi

Marvel Studios, Loki'nin 2. sezonunun 6 Ekim 2023 tarihinde Disney Plus üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Aslında zaten yeni sezonun bu yıl içinde yayınlanmasını bekliyorduk ama Marvel Studios yayın takvimleriyle oynamayı ve tarih ötelemeyi sevdiği için bundan bir türlü emin olamamıştık. Neyse ki planlarda bir sapma yok, Loki yeni sezonuyla ekim ayında bizimle olacak.

Marvel bu haberi verdiği tweette ayrıca bir de sürpriz yaparak Echo dizisinin de 29 Kasım'da Disney Plus'tan yayınlanacağını da duyurdu. Echo dizisi, Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'inm başrollerde olduğu Hawkeye dizisindeki sağır kahraman Maya Lopez'e odaklanıyor. Echo ayn zamanda Kingpin'in evlatlık kızı.

Loki'nin 2. sezonunda Tom Hiddleston, Jonathan Majors (Kang), Owen Wilson (Mobius), Gugu Mbatha-Raw (Ravonna Renslayer), Wunmi Mosaku (Hunter B-15), Eugene Cordero (Casey yani Hunter K-5E) rolleriyle geri dönerken, Rafael Casal ve Everything Everywhere All at Once yıldızı Ke Huy Quan da kadroya yeni katılan isimler.

Bu yeni sezonda ilk sezonun yürütücüsü Kate Herron yer almıyor. Moon Knight'ın iki bölümünü de yöneten Justin Benson ve Aaron Moorhead bölümlerin çoğunun yönetmeni olarak karşımıza çıkacaklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum