Lucifer'ın Son Sezonunda Tanrıyı Kimin Canlandıracağı Belli Oldu

Lucifer evreninin CEO'su

DC Evreni'nin en güçlü karakterlerinden biri olan Lucifer'ın dizisinin de çok büyük bir hit olduğunu söylemek mümkün. Yayın hayatına Fox kanalında başlayan dizi üç sezonun ardından iptal edilince devreye Netflix girmişti ve dizi dördüncü sezonuyla karşımıza çıkmıştı. Lucifer'ın 2019'da dijital platformların en çok izlenen dizisi olduğunu düşünürsek, Netflix'in ne kadar akıllıca bir iş yaptığını da anlayabiliriz.

Lucifer şimdi beşinci ve son sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor ve diziden önemli bir oyuncu haberi geldi: dizinin son sezonunda Tanrı rolünde izleyeceğimiz oyuncu Dennis Haysbert oldu.

Haysbert'i özellikle de 24 dizisinden hatırlayabilirsiniz, orada ABD Başkanı David Palmer rolündeydi. Hatta aynı dizideki oyunculardan biri de, Lucifer'da Amenadiel rolünde izlediğimiz D.B. Woodside'dı. Zaten Haysbert'in Lucifer'a katılmasındaki aslan payı da Woodside'a ait.

Lucifer dizisinin yürütücülerinden Joe Henderson, "D.B. bize gelerek Tanrı rolü için "Dennis'i düşündünüz mü?" diye sordu, biz de "kabul eder mi dersin?' dedik. Meğer onunla çoktan konuşmuş, böylece ilk ve tek teklifimizle kendisini kadroya katmış olduk" diyor.

Lucifer'ın final sezonu bu yıl iki parça halinde yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum