Mads Mikkelsen: “Kojima’nın Ne Yaptığına Dair Hiçbir Fikrim Yok”

Bizim de Mads, bizim de…

Casino Royale ve Hannibal ile ününe ün katan, bu yıl içerisinde hem Star Wars: Rogue One ve hem de Doctor Strange’te karşımıza çıkacak olan Mads Mikkelsen, BirthMoviesDeath sitesine verdiği özel bir röportajda Hideo Kojima’yla çalışmanın nasıl bir şey olduğundan ve Death Stranding hakkındaki düşüncelerinden bahsetti.

Video oyunlarıyla pek arası olmadığından daha önce Hideo Kojima’nın yapımlarını oynamadığını belirten ünlü aktör bununla birlikte Metal Gear’ı kendisine gösterdiklerinde onu hemen tanıdığını belirtmiş. Daha sonra, Kojima’yla birlikte çalışacağını oğluna anlattığında çocuğun şaşkınlıkla “NEEE?!” diye bağırdığına da hin bir gülümsemeyle eklemeyi ihmal etmemiş.

Kojima’nın çok zeki bir adam olduğuna değinen Mikkelsen, Japon üstadın Death Stranding’in konusuyla ilgili anlattıklarının sadece bir kısmını anlayabildiğini ve çoğunun manasını görmeden kavrayamadığını belirtmiş. “Çoğu kez sersemlemiş bir şekilde ‘Ne?’ diyorum. Çünkü Kojima bu oyunda tamamen yeni bir şey yaratıyor.

Geçtiğimiz günlerde IGN’e verdiği bir röportajda da şu sözleri sarf etmişti:

“Kojima gerçek bir usta. O, video oyunlarının Kasparov’u. Çok geniş bir vizyona sahip. Daha önce hiç video oyunlarında çalışma fırsatı yakalayamamıştım, o nedenle Death Stranding bu dünyaya dalabilmem için harika bir fırsat.”

Oyunda yer almaya karar vermeden önce Death Stranding’in ilk fragmanını izleyen aktör, Norman Reedus’un performansından ve videodaki duygu yüklü sahnelerden çok etkilenmiş. Ve aynısını yapmak istediğine karar vererek ekibe katılmış.

Death Stranding, takvimler 2019’u göstermeden önce PS4 için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum