Mankind Divided’ı Ön Siparişle Alanlara Kötü Sürpriz

Bu olmadı

Eğer Deus Ex: Mankind Divided’ı ön sipariş yoluyla aldıysanız ve Covert Agent Pack DLC’sine sahipseniz dikkat. Bu pakette bulunan “tüketilebilir nesneler,” yani Praxis Kits, mermiler ve krediler gibi şeyler sadece bir kez kullanılabiliyor!

Evet, aynen öyle. Ön siparişle satın aldığınız bonuslarınızı oyun içerisinde bir kez kullandıktan sonra, New Game veya New Game+ olarak oyunu tekrar başlattığınızda yerlerinde bulamıyorsunuz. Üstelik oyunun içinde aksi söylenmesine rağmen.

Bununla birlikte neyse ki aynı durum paketle birlikte gelen silahlar için geçerli değil. Eidos Montreal’den gelen açıklamaysa şu şekilde:

“Tüketilebilir nesneler (Praxis Kits, Mermi, Kredi, Crafting parçaları) sadece tek bir kez kullanılabilen nesneler. Siz onları kullanmaya karar verene dek envanterinizin ilgili bölmesinde duracaklar. Bir kez kullanıldıktan sonra da o anki oyununuz sırasında “tükenecekler” ve tekrar kullanılır olmayacaklar. Dayanıklı nesnelerse (Silahlar, Skinler, Augmentationlar) tek kullanımlık değil. İndirip yüklendikten sonra tüm oyunlarınız sırasında otomatik olarak kullanılabilir olacaklar.”

VG247’de yer alan habere göre Reddit’te şimdiden bu konuyla ilgili alevli tartışmalar dönüyor ve insanlar dolandırıldıklarından şikayet ediyorlar. Mankind Divided’ın ön sipariş sayfasında bu konuya hiç değinilmemesi, oyunun içinde de “daha sonra yine kullanabilirsiniz” ibaresinin görülmesi ve son dakikada DLC’nin adının sessiz sedasız Covert Agent Pack’ten Augmented Covert Agent ConsumablesPack’e çevrilmesi isyanlarını haklı görmeye yeter de artar bile.

Siz siz olun, ön sipariş bonuslarınızın hepsini aynı anda kullanmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum