Mario Kart 8 Deluxe Listelerde Bir Numara!

Nintendo yine zirvede

Switch oyunlarının satışları Nintendo'nun yüzünü güldürmeye devam ediyor. 28 Nisan'da piyasaya çıkan Mario Kart 8 Deluxe aynı haftasonunda deli satış yaparak İngiltere'deki satış listelerinde bir numaraya yerleşmeyi başardı.

Nintendo DS için 2011 yılında çıkardığı Pokemon White'tan beri kutulu oyunlarıyla bu listede 1 numaraya oturamamıştı. Oyun ayrıca 2008 yılında satışa sunulan Mario Kart Wii'den beri listelerin zirvesine erişebilen ilk Mario oyunu olma özelliğine de sahip. Oyunun böyle bir başarıya imza atmış olması çok da şaşırtıcı değil çünkü Metacritic not ortalamasına baktığımızda 93 gibi bir hayli yüksek bir nota sahip olduğunu ve hakkında "bugüne kadar yapılmış en iyi gokart-yarış oyunu" yorumlarının yapılmış olduğunu görüyoruz. Zaten geçtiğimiz yıllarda WiiU için çıkmış olan Mario Kart 8 de çok zevkli bir oyundu, Nintendo bu yeni Deluxe versiyon ile kendini de aşmış görünüyor.

> Mario Kart 8 Deluxe'ın İlk İnceleme Puanları Belli Oldu

Nintendo bu yeni oyunuyla birlikte mağazalara daha fazla Switch göndermeye de başladı ve bu da beraberinde Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın satışlarının bir önceki haftaya göre %68 artmasına da neden oldu. Gerçekten de Switch alan herkes yanında bir de Zelda almadan mağazadan çıkmıyor herhalde.

Bu hafta İngiltere'nin en çok satanları listesi şu şekilde oluştu:

1. Mario Kart 8: Deluxe

2. Sniper: Ghost Warrior 3

3. Grand Theft Auto V

4. Little Nightmares

5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

6. LEGO Worlds

7. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

8. Call of Duty: Infinite Warfare

9. FIFA 17

10. Horizon: Zero Dawn

Super Mario 8 Deluxe, ABD ve Asya'da da satışlarda bir numarada yer alıyor. Sniper: Ghost Warrior 3 de yine hem ABD hem de Batı Avrupa satışlarında iyi bir başlangıç yaptı, ancak oyunun üst sıralarda uzun süre kalabileceğini hiç ama hiç zannetmiyoruz. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum