Marvel's Spider-Man'de Downgrade Var Mı?

Hayır efendim tam tersi!

 Birçoğumuzun büyük bir heyecan ve bir o kadar da merakla beklediği, son dakika golü sayılabilecek bir downgrade muhabbetiyle de az da olsa üzüldüğü konuya değinmek istiyorum. Zira ambargo sebebiyle bu haber hakkında konuşmak istesem de ağzımı açamamıştım.

Tam tersine eski E3'lerde ve gamescom'larda gördüğümüzden çok daha canlı bir şehir, çok daha kaliteli görseller ve çevre detayları ve hatta kostüm detayları var. Üstelik oyunda da hatrı sayılır sayıda kostüm var. Aslında güncel oynanış videoları paylaşıldığı için bu tartışmanın büyümesi bile saçmaydı. Su birikintisi boyutlarının değiştirilmesini downgrade olarak görmek ve üzerinde photoshopla oynanmış bazı başka fotoları gerçek sanmak (eh tabii oyun henüz çıkmadığı için insanlar nasıl bilecek) bu durumun daha da büyümesine sebep oldu. 

Sızan oynanış görüntülerine baktığınızda bile downgrade değil de "upgrade" olduğu ortada. Digital Foundry de 30 dakikalık bir videoyla tane tane açıklıyor efendim. Yine yetmediyse Eurogamer'ın hazırladığı karşılaştırma görselleriyle bir de siz karar verin.

spidey-final-e3-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum