Marvel's Spider-Man'in Dövüş Sistemi Görücüye Çıktı

Jay Jay yine Spidey'imize yükleniyor dostlar!

 Insomniac Games'in geliştirdiği Marvel's Spider-Man, Just The Facts fragman serisiyle bizi büyülemeye devam ediyor sevgili Oyungezerler. J. Jonah Jameson'ın programına bir kez daha konuk olan genç örümceğimiz bu sefer de Jay Jay ile Spidey'nin dövüş mekaniklerini konuşuyor. Tabii yine kitabına güzelce uydurulmuş ve ikili arasında alıştığımız eğlenceli bir diyalog gibi servis edilmiş efendim.

Jay Jay, Spider-Man'i artan suç oranından dolayı suçlayıp onun farklı kostümlerine dil uzatıyor. Yok efendim neymiş farklı kostüm giydiği zaman farklı güçleri mi oluyormuş (bu arada evet oluyor), vay efendim Spider-Man akıllı bir bilim insanı olamazmış bu kadar alet edevatı, ağ bombasını nereden buluyormuş... Tabii bu arada bizde oyunun güçlendirme ve geliştirme sistemini kısacık da olsa görüyoruz. Spidey'nin tecrübe puanı kastıkça açabileceği yetenekler olduğu belli. Alıştığımız bir sistem. Eh, farklı kostümler de farklı yetenekler sunuyor, bunu da yaklaşık beş ay önce duyurmuşlardı. 

Dövüş mekanikleriyse gerçekten heyecan verici duruyor ve Batman Arkham Serisi'nden beri bu kadar akıcı bir süper kahraman dövüş oyunu görmediğimizi düşünürsek çıksa da oynasak diye can atıyorum. 

Sadece PlayStation 4 için çıkış yapacak olan Marvel's Spider-Man 7 Eylül'de oyuncularla buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum