Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC'sinin Çıkış Tarihi ve Detayları Açıklandı

Gel bakalım Black Cat.

 Marvel's Spider-Man'in çıkışına çok az bir zaman kaldı. Insomniac Games'in PlayStation 4 için özel olarak geliştirdiği oyun 7 Eylül'de çıkış yapacak. Oyunun ilk DLC'si "The City That Never Sleeps" ise üç parça halinde çıkacak. DLC'lerle birlikte oyuna yeni hikaye görevleri, yeni yan görevler ve kostümler eklenecek. DLC'nin ilk bölümünün adıysa Marvel's Spider-Man: The Heist olarak duyuruldu ve 23 Ekim'de bizlerle olacak.

Insomniac Games, Black Cat'in oyunda çeşitli bulmacalarla yer aldığını ve Spider-Man ile kovalama oynadığını açıklamıştı. Bununla birlikte kendisini ana oyunda hiçbir zaman göremiyoruz. Black Cat'i (Felicia Hardy) bu DLC'lerle birlikte oyunda ilk defa göreceğiz. Ek olarak üç yeni kostüm açılacak ve Manhattan'a yeni bir kötü grup dahil olacak. Insomniac DLC'nin hakkını verecek gibi gözüküyor. Zaten The Heist ve Black Cat denince DLC'nin nasıl bir eksende döneceğini de tahmin edebiliyoruz.

The City That Never Sleeps - DLC Üçlemesi'nin bölüm isimleri ve çıkış tarihleriyse hemen aşağıdaki gibi sevgili Oyungezerler.

  • Marvel’s Spider-Man: The Heist - 23 Ekim
  • Marvel’s Spider-Man: Turf Wars - Kasım 2018
  • Marvel’s Spider-Man: Silver Lining - Aralık 2018

Marvel's Spider-Man'in Dijital Deluxe sürümü bu DLC paketini de içeriyor ve PSN'de 339 TL'den satışta. Oyunun standart sürümüyse 299 TL'den satışa sunuldu. The City That Never Sleeps DLC'sinin 25 dolardan satışa çıktığını ve bölümleri ayrı ayrı satın almak isterseniz de her bölümün 10 dolar olduğunu düşünürsek 40 TL daha verip Deluxe Sürümü almak daha mantıklı duruyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum