Marvel’s Avengers’ın Taking AIM Ek Paketi 8 Aralık’ta Geliyor

Kate Bishop, oyundaki yerini alıyor

Marvel’s Avengers ne yazık ki beklentilerin gerisinde kalan bir performans sergiledi. Oynayanların genel olarak hem fikir olduğu nokta aslında çok güzel bir temel atıldığı, karakterler ve yetenekleri konusunda ortaya iyi bir iş konulduğu, ama bunu görev tasarımlarına yansıtamadığı için beklentileri karşılayamadığı yönünde.

Şimdi geliştirici ekip yeni içeriklerle oyunu düştüğü yerden çıkarmayı deniyor. Bunun için de öncelikle Kate Bishop’ın Marvel’s Avengers’a teşriflerine şahitlik edeceğiz; ilk sezonun ilk içerik güncellemesi Taking AIM, önümüzdeki ay geliyor:

Bu ek paketle birlikte Kate Bishop’ın yanında yeni bir düşman, Super-Adaptoid de oyuna dahil oluyor. Super-Aptoid, aynı anda kahramanlarımıza ait 8 özelliği kopyalayabiliyor, yani bizler için zorlu bir düşman olma potansiyeline sahip. Kate Bishop ise, okçuluktaki ustalığıyla AIM birliklerini alt etmekte bizlere yardımcı olacak. Kate Bishop'ı seslendiren isim de oldukça tanıdık: Ashly Burch. Kendisi Horizon Zero Dawn'da Aloy, Borderlands 2 ve 3'te Tiny Tina olarak çıkmıştı karşımıza.

Taking AIM, 2 kısımdan oluşacak Hawkeye hikayesinin ilk parçası olacak. İkinci kısım Operation Hawkeye: Future Imperfect’te Kate Bishop’ın akıl hocası, Hawkeye’ımız Clint Barton oyuna dahil olacak. Bu bölümün de 2021’in ilk aylarında gelmesi bekleniyor.

Taking AIM, 8 Aralık itibariyle çıkışını gerçekleştirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum