Marvel’s Avengers’ın Yeni Kahramanı Mighty Thor Olacak

Şansımızı bir de Mighty Thor ile deneyelim demişler herhalde :)

Marvel’s Avengers, potansiyeli çok yüksek olup da bu potansiyelden yeterince istifade edemeyen bir oyun olarak hafızalarımızda yer etti. Oyunu toparlamayı sağlayabilecek en temel araç, çıkış sonrasında eklenecek içerikler ve gelecek yeni kahramanlardı. Bunların da oyuncu sayısında öyle dişe dokunur bir artış sağlayamadığını söylemek mümkün.

Crystal Dynamics ve Square Enix, oyuna dair ümitlerini yitirmiş değil, güncellemeler devam ediyor. Nisan ayı geliştirme günlüğünde de önümüzdeki ay gelecek 2.4 güncellemesinden bahsedilirken, bunun ardından gelecek 2.5 güncellemesiyle birlikte oyuna yeni bir kahraman ekleneceği ilan edildi. Bu kahramanımız ise; Jane Foster, nam-ı diğer Mighty Thor.

Jane Foster karakteri için çizgi romanların esas alındığı, dolayısıyla Thor ile benzer yeteneklere sahip olduğu, ama kendisine has ögeler de barındırdığı söyleniyor açıklamada. Bu konuda önümüzdeki dönemde daha fazla bilgi verileceği de ifade edilmiş.

İki gün önce Thor: Love and Thunder’dan ilk fragmanın yayınlandığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Dolayısıyla, bu duyurunun tarihi de çok şaşırtıcı olmasa gerek. Muhtemelen filmin rüzgarından da istifade edilmeye çalışılacaktır.

Mighty Thor, oyuna ilgiyi canlandırabilecek mi, yoksa kendisinden önce gelen kahramanların kaderini mi yaşayacak, bir süre oynanıp sonra bırakılacak mı, önümüzdeki dönemde hep birlikte göreceğiz artık, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum