Mass Effect: Andromeda'daki Ekibimizden İki Kişi Tanıtıldı

Liam ve Peebee ile tanışın

Bu ay Mass Effect: Andromeda için Game Informer’a özel olarak verilen detayları almaya devam ediyoruz.

Henüz temiz bir oynanış videosu elimize geçmese de BioWare ve EA, Mass Effect: Andromeda’yı tanıtmak için biraz daha harekete geçmeye başladı. Paylaşılan yeni bilgiler oyunda karşılaşacağımız iki yoldaşı bizlere tanıtıyor.

Tanıtılan ilk yoldaşımız Liam. Liam, Hyperion ile Andromeda’ya giden eski bir polis memuru. Pathfinder ekibinin bir parçası ve güvenlik işlerinden sorumlu. Genç ruhlu, hevesli, rahat bir kişiliği var ama çabucak sinirlenme gibi bir huya da sahip. İnsanlığın geleceğine yönelik içinde bir umut da taşıyor.

mass-effect-andromeda-liam

İkinci karakterimizse Peebee. Asari ırkından olan Peebee yalnız bir kurt ve maceracı bir yapıya sahip. Andromeda’ya Nexus aracılığıyla gelse de kişiliği yüzünden kendi başına bir maceraya çıkmaya karar vermiş. Liam gibi Pathfinder ekibinin bir parçası değil. Peebee, Andromeda’daki uzaylı teknolojisine oldukça meraklı ve sürekli üstünde çalışabileceği yeni şeyler arıyor.

mass-effect-andromeda-peebee

BioWare ekibin parçası olacak tüm karakterlerin geçmişteki karakterlerden farklı olması için özen gösterdiğinden de bahsetti. Hatta oyundaki karakterlerden biri bu kritere uymadığı, eski oyunlardaki sevilen karakterlere çok benzediği için Mass Effect: Andromeda'dan çıkartılmış

YORUMLAR
Parolamı Unuttum