Mass Effect: Andromeda'dan Yeni Sadakat Görevi Videosu

Ben mürettebatın sadık olanını severim

Mass Effect 2’nin bence en güzel yanlarından biri sadakat görevleriydi; böylece mürettebatımızla daha kişisel seviyede bağ kurabiliyor, onlara yardım edince kendimizi daha iyi hissediyorduk. Normalde Mass Effect 3’te de bu tür görevler olacaktı, ama James Vega’yı seslendiren Freddie Prinze verdiği bir röportajda bu görevlerin zaman darlığı yüzünden oyundan kesildiğini açıklamıştı.

Mass Effect: Andromeda ise bu hatadan geri dönüyor ve bizlere bir kez daha o nefis sadakat görevlerini sunuyor (hanesine hemen bir artı puan yazıyoruz). BioWare, Pax East panelinde mürettebatımızda yer alan Liam Kosta’nın sadakat göreviyle ilgili gerçek oyun içi oynanış videosu gösterdi.

30 dakika uzunluğundaki bu videoda oyunun RYO yanı ile de ilgili fikir sahibi oluyoruz. Tabi bu esnada seyircilerin abartılı tepkilerini ve arada bir ölen ana karakterimizi görmezden gelmenizi öneririm. Daha önce yoğun olarak aksiyon odaklı videolarını gördüğümüz oyunun bizi asıl ilgilendiren yanlarını daha sık görmeye başlamamız sevindirici bir gelişme.

Liam Kosta’nın sadakat görevi sizi kesmediyse daha önce yayınladığımız Peebee sadakat görevi haberimize de göz atabilirsiniz:

//oyungezer.com.tr/haber/47826-mass-effect-andromeda-dan-18-dakikalik-oynanis-videosu

YORUMLAR
Parolamı Unuttum