Mass Effect: Andromeda Origin Access'e Eklendi

Döner kebap + ayran mı yesek, Andromeda mı oynasak?

EA’nin son zamanlarda -hatta son birkaç yılda- yaptığı ilginç iş tercihlerini bir kenara bırakırsak (Battlefront 2 sana söylüyorum, Visceralsen anla) sağladıkları EA/Origin Access sistemi benzerlerinden bir iki gömlek daha iyi. Bir döner kebap + ayran parasına, aylık 4€ (19₺) vererek; FIFA 17, Need for Speed, Dragon Age: Inquisition gibi onlarca oyuna sahip olabiliyor, bir de üstüne EA’nin yeni oyunlarını çıkış dönemlerinde 10 saat boyunca deneyebiliyorsunuz.

EA/Origin Access’e eklenilen son oyun, serinin hayranlarını hâyâl kırıklığına uğratan Mass Effect: Andomeda’nın Deluxe Edition’ı oldu. Ana oyun, müzikler, Pathfinder silah seti ve çoklu oyuncu modu için booster içeren Deluxe Edition’ı oynamaya şimdi başlayabilirsiniz.

Ben her ne kadar incelemesindeAndromeda’nın eksiklerinin, iyi yönlerinden çok daha fazla olduğunu savunsam da de oyuna gelen yamalar sonrasında en azından animasyonlarda birkaç düzeltme yapıldı. E bir de bunun üstüne EA/Origin Access’in aylık üyelik fiyatının 4€ olduğunu düşünürsek, bence hiç düşünmeden en azından bir aylık üyelik kapın derim. Zaten çok sarmazsa üyeliğinizi hemen iptal edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum