Mass Effect: Andromeda Origin Access Kütüphanesine Geliyor

Star Wars Battlefront 2 ve Need for Speed: Payback denemeleri de yolda.

Mass Effect: Andromeda, orijinal üçlemeye uymamış ve tam anlamıyla oyuncular üzerinde hayal kırıklığı yaratmıştı. Dolayısıyla satışları oldukça kötüydü. Her ne kadar kötü bir çizgide olsa da Electronic Arts, onu Origin Access kütüphanesine eklemeye karar verdi.

Origin Access, oyuncuların aylık 5 $/ 4 €/4 £ ücret ödeyerek kütüphanedeki çeşitli EA oyunlarına ücretsiz erişmesini sağlayan bir abonelik hizmeti. Bu kütüphanede nispeten eski oyunlar veya sınırlı olarak ''Play First'' denemeleri yer alır. Andromeda şu an Origin'de 39.99 € ücretle satılmakta. Oyun piyasaya çıkalı sekiz ay oldu ve bu sekiz ayın ardından Access kütüphanesine eklenmesine karar verildi. Oyun muhtemelen önümüzdeki haftalarda Access kütüphanesindeki yerini alacak.

Andromeda'nın yanı sıra Battlefield 1 ve Titanfall 2 de bir yılını doldurmadan kütüphaneye eklenmişti. Her ikisi de başarılı yapımlardı ve kütüphaneye erkenden eklenmesi beklenebilirdi ancak Andromeda'nın başarısızlığından dolayı kütüphaneye ekleneceğini kimse beklemiyordu.

Origin Access'e yeni eklenecektek oyun Andromeda değil. Star Wars Battlefront 2'nin ''Play First Trial'' denemesi ve Need for Speed: Payback'in deneme sürümü eklenecek. Ne zaman geleceği belli değil ancak EA, Ekim ve Aralık ayının arasında çıkabileceğini söyledi. Battlefront 2'nin denemesi muhtemelen 17 Kasım'da oyun çıkmadan önce yayınlanabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum