Matrix 4'ün Senaryosu, Keanu Reeves'i Heyecanlandırmış

Bekleyiş sürüyor

Matrix serisinin dördüncü filmi duyurulunca hayranların içini bir umut kaplamıştı. Özellikle yeni filmin bir reboot değilde seriye kaldığı yerden devam edecek olması büyük bir sevinç kaynağıydı. Üstüne üstlük Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss gibi oyuncuların da filmde yeniden yer alacak olması hepimizi heyecanlandırdı. 

Filmin senaryosuyla ilgili henüz çok fazla bilgiye sahip değiliz. Ancak serinin yıldızı Neo'nun aktörü canımız, ciğerimiz Keanu Reeves senaryoyla ilgili şahane açıklamalarda bulundu. Entertainment Tonight'a konuşan Reeves, senaryonun oldukça tutkulu olduğunu belirtti. Role geri döneceği için oldukça heyecanlı olduğunu da söyleyen Reeves, zaten olası bir Matrix 4 senaryosunun bu kadar tutkulu olması gerektiğini de belirtti. 


Filmle ilgili gelişmeler henüz çok taze. Eski oyuncuların yanı sıra kadroda yeni oyuncuları da göreceğiz ve bunun için ciddi bir çalışma var. Önceden adı geçen Michael B. Jordan gibi isimler filmde kesin olarak rol alacak mı belli değil. Stüdyo genç bir Morpheus için de çalışmaları sürdürüyor. Ayrıca filmde yer alacak olan serinin yaratıcılarından Lana Wachowski de henüz filmle ilgili bir açıklama yapmış değil. 

Matrix 4'ün çekimlerine 2020 yılında başlanması bekleniyor. Film için henüz planlanan bir vizyon tarihi yok. Ancak Warner Bros.'un filmi 2022 yılına kadar yetiştirmek istediği gelen haberler arasında. Umarım böylesine beklenti yaratmış bir filmi aceleye getirip, hazır olmamış bir şekilde karşımıza çıkarmazlar. Keanu Reeves önderliğinde eski oyuncularla birlikte Matrix 4, sinema severlerin merakla beklediği filmler listesinde üst sıralarda yer alıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum